ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 75€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και χειριζόμαστε κάθε απορία σας σε ατομική βάση στο καλύτερο των δυνατοτήτων μας. Ενώ ελπίζουμε ότι θα είστε ενθουσιασμένοι με την παραγγελία σας, εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας μπορείτε μέσα σε 28 ημέρες να επιστρέψετε αντικείμενα από την παραγγελία σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ

Επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ή καλέστε μας στο +30 22990 24855.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα έξοδα αποστολής με τα οποία επιβαρύνεστε κατά την επιστροφή ενός πακέτου είναι τα ίδια με τα μεταφορικά που πληρώσατε για να το παραλάβετε.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Όλα τα αντικείμενα που επιστράφηκαν με επιτυχία θα πιστωθούν στο λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε για να τα αγοράσετε, μείον τυχόν φόρους ή δασμούς εισαγωγής που πραγματοποιήθηκαν. Τα αρχικά έξοδα αποστολής δεν θα επιστραφούν.
Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, ή επιθυμείτε να συζητήσετε τη διαδικασία επιστροφών με περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την πολιτική επιστροφών μας για να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να προχωρήσετε με το αίτημά σας το ταχύτερο δυνατόν.

Όλες οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται πίσω σε μας στην αρχική τους συσκευασία.

Επιστροφές μετά την προθεσμία των 28 ημερών μπορούν να γίνουν δεκτές κατά την κρίση μας.
Τα αντικείμενα θα πρέπει να επιστραφούν αχρησιμοποίητα και σε άριστη κατάσταση, με όλες τις ετικέτες της LIVINGHOME και των σχεδιαστών συνημμένες. Επιστροφές που έχουν καταστραφεί, λερωθεί ή να επιστραφεί χωρίς τα αρχικά τους σήματα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές και μπορούν να σταλούν πίσω στον πελάτη.

Πριν το δέμα σας φύγει από την αποθήκη μας, είναι πλήρως ελεγμένο από την ομάδα συσκευασίας μας. Εάν λάβετε ένα αντικείμενο που έχει υποστεί ζημιά, παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.

Εάν ένα αντικείμενό σας είναι ελαττωματικό (δηλαδή έλαβε βλάβη ή σφάλμα κατασκευής), μπορούμε να προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις, όπως η επισκευή ή ανταλλαγές. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας.