ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 75€

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ έξοδα μεταφοράς με παραγγελίες άνω των 75€. Για παραγγελίες κάτω των 75€ υπάρχει σταθερή χρέωση μεταφορικών 5€.

Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν για παραγγελίες εντός Ελλάδος. Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε τα προϊόντα της LivingHome εκτός Ελλάδος επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Παραδίδουμε τις παραγγελίες μέσω της εταιρίας courrier. Σας προτείνουμε να βάλετε διεύθυνση παράδοσης τη διεύθυνση που θα βρίσκεστε σε ώρες γραφείου. Όλες οι παραδόσεις απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι παραδόσεις σε κεντρικές πόλεις συνήθως ολοκληρώνονται σε 1-4 εργάσιμες μέρες. Στις άλλες πόλεις ολοκληρώνονται σε 3-8 εργάσιμες μέρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ακριβή χρονοδιαγράμματα, επικοινωνήστε μαζί μας.Οι χρόνοι παράδοσης είναι καθαρά ενδεικτικοί και η LivingHome δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις λόγω προβλημάτων πληρωμής ή λανθασμένης διεύθυνσης παράδοσης.

* Για εγγυημένη παράδοση εντός Χριστουγέννων πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας πριν τις 17/12. Οι παραδόσεις κατα τη διάρκεια εθνικών εορτών και αργιών μπορεί να έχουν καθυστέρηση.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τα προϊόντα που πωλούνται online είναι κατασκευασμένα για την ελληνική αγορά. Εξαιτίας των διαφοροποιήσεων στα μεγέθη μεταξύ διαφορετικών χωρών, δεν παραδίδουμε εκτός Ελλάδος αυτή τη στιγμή. Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε τα προϊόντα της LivingHome εκτός Ελλάδος επικοινωνήστε μαζί μας.